29-11-2021

Gløgg og blankfisk

Om godt vel 14 dage søndag den 12. december kan du være med til gløgg og blankfisk arrangeret af Fishing Zealand. Jeg er igen vært ved dette hyggelig arrangement, som er ganske gratis at deltage i. Vi starter med at mødes ved Kyndby huse, hvor jeg kommer med et lille oplæg. Derefter vil vi jagte nogle af de eftertragtede blankfisk i Fjordlandet og mødes derefter igen ved shelterpladsen i Kyndby huse, hvor vi slutter af med gløgg, fiskesnak og forhåbentlig lidt pral. Læs mere om tilmelding, mødested og tidspunkter i link. Håber vi ses. Husk eget krus til gløgg!

https://fishingzealand.dk/arrangement/gloegg-blankfisk-2/ 

Knæk og bræk Keld

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden