01-10-2021

Endelig en update

Et godt stykke tid siden jeg efterhånden har opdateret bloggen, men jeg har haft travlt med arbejde og andre gøremål. Havde dog også et noget anderledes fiskeforår end normalt rent fangstmæssigt. Isefjorden leverede ikke som den plejer i det meget kolde forår, så jeg endte med endnu en tur til Vestsjælland dog lidt sydligere end sidst, hvor der var rigtig godt med fisk. Viser lidt hvor omskiftelig naturen kan være, da det ikke er mere end så sent som sidste år, at der var meldinger om få fisk på netop dele af Vestsjælland. Både Isefjorden og Roskilde fjord har dog allerede leveret nogle gode fisk i denne meget våde og ”kolde” august, så jeg ser frem mod et mere normalt efterår i fjordene.

Jeg har igen været i Grønland for at fiske efter fjeldørreder i juli, og igen havde vi en fantastisk tur. Covid-19 gjorde det dog lidt besværligt, men afsted kom vi med ændringer i rejseplanerne grundet krav om retest for de yngste på holdet. Fiskeriet var som altid rigtig godt, men vi oplevede lidt færre store fisk, da vi var der meget tidligt på sæsonen. Vi oplevede dog storm en af nætterne, og det er vildt, så hurtigt vejret kan skifte på fjeldet. Meget kraftige vindstød med små tornadoer og faktisk blev et af teltene ødelagt, men ikke mere end at det kunne repareres. Denne gang havde vi opgraderet med et ophold på Hotel Sisimiut, og denne opgradering var værd en øre værd med sauna, hot tub, øl og god mad lige inden for rækkevidde.

Har også været til Session på Møn, og det var igen som før Corona. Det vil sige fiskeri, røverhistorier ved bålet, bar og bålmad. Fiskeriet var lidt trægt, da vejret var imod os, da der var kraftig vind fra nord og nordøst, så det var svært at finde fiskbart vand. Jeg  havde dog nogle hyggelige dage sammen med gode fiskekammerater og gode snakke med folk fra fluemiljøet ved bålet om aftenen. Det lykkedes også at få en #aftermønsession21 fisk om søndagen, som det kan ses på billedet.

I næste weekend 8. til 10. oktober er der Fjordlandet Open efterår. Denne gang med base i min hjemkommune Frederikssund. Denne gang er Fjordlandet Open tilbage med fysisk fremmøde, mad og foredrag af Henning Pedersen, Det hele foregår fredag på Færgelundes Motel og Kursuscenter. Så jeg håber vi ses om fredagen, Jeg skal igen være dommer om søndagen og som noget nyt livestreames resultatet kl.18.00. Læs mere her https://www.sportsfiskeren.dk/lystfiskeri/nyheder/2021/09/fjordlandet-open-med-aabningsarrangement 

Jeg har selv været i fjorden forleden og fik 3 undermålere på et par timers aftenfiskeri og har hørt om flere større fisk fra begge fjorde. Så det tegner godt for næste weekends Fjordlandet Open, og håber der kommer nogle flotte fisk ind til bedømmelse i min dommertjans.

Knæk og bræk Keld

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden