25-03-2020

Nyt fra fjordene

Her er en lille update i disse crazy Corona tider. Før alt dette nåede jeg lige til Bornholm Session. Til dette års Session på Bornholm fiskede jeg sammen med Niels Lagergaard, Michael Juul Christoffersen og Thomas Justiniano. Bornholm kan virkelig noget særligt med dens afvekslende kystpladser og fantastiske natur. Selvom vi fiskede igennem var der også tid til grin og hygge i Snogebæk. Fisk blev det også til, men der skal kæmpes for det. VI 4 mand fik kun 6 fisk i alt, selvom vi fiskede, hvad der svarede til en lille arbejdsuge og besøgte mange pladser på de 4 dage. Niels var dog særlig effektiv i år med 2 blankfisk over 60 cm. Du kan se dem på Niels' Instagram https://www.instagram.com/fishingguidedenmark/?hl=da
Næste Session er på Møn til september

Selvom det meste af samfundet er lukket ned får jeg dog stadig fisket lidt. Begge fjorde var ved at komme rigtig godt i gang, men den nuværende kuldeperiode har sat det lidt i stå på mine pladser. Opsøg derfor lavvandede områder i fjordene, når solen står højst eller den åbne kyst, hvor vandtemperaturen er mere stabil. Jeg har dog fået nogle gode fisk med den største på 64 cm. En hanfisk som havde været i åen og lige manglede 10% men var allerde i rigtig god kondition igen. Så den blev genudsat, som jeg gør med de fledte af mine fisk. Jeg har også en lille bøn i den anledning. Der er rigtig mange fiskere på kysten lige nu, da det er god adspredelse i disse Corona tider. Så husk at udvise mådehold og ikke hjemtage mange fisk, hvis du render ind i godt fiskeri. Det øgede fiskepres kan nemlig godt få betydning for bestandene og særlig i foråret er der mange hugvillge fisk. Selvfølgelig kan man hjemtage en fisk til spisning men husk MÅDEHOLD!

Til slut vil jeg opfordre til at holde afstand, når du møder nogen på kysten og generelt leve op til myndihedernes anbefalinger om ikke at klumpe sammen. Der er masser af plads på kysterne. Pas godt på hinanden og jer selv.

Knæk og bræk Keld

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden