10-02-2020

Vinterferie og foredrag

Som sagt sidst holder jeg i den kommende tid et foredrag om forårsfiskeriet i Fjordlandet for Fishing Zealand. Det er igen sammen med min ven og guidekollega Rune Westphal og foregår på Færgelundens Motel og Kursuscenter torsdag den 27. februar i Frederikssund. Det omhandler både flue og spin, og vi vil selvfølgelig dele ud af vores erfaringer og oplevelser fra fiskeriet i praksis samt vores nye iagttagelser og metoder. Du får foredrag, mad og en øl/vin/vand for kun 188 kr.

Læs mere og book her Foredrag 

Uge 7 er jo vinterferie men lige nu sidder jeg i somerhuset og hører på blæsevejret og prognoser om forhøjet vandstand. Men skal da ud i løbet af ugen men nok først realistisk efter onsdag og skal nok komme med en opdatering.

Knæk og bræk Keld

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden