27-11-2019

Gløgg og blankfisk

Siden mit sidste skriv har jeg været med Havelse å vandplejegruppen ude og elektrofiske efter gydefisk sammen med Kaj Larsen. Gydefiskene skal bruges sammen med fisk fra en anden å i Roskilde fjord, så der er til udsætninger efter strygning og efterfølgende opvækst i kar. Som altid spændende at være med til, og vi fik da også fanget et par gode fisk op til 62 cm, men den store hunfisk smuttede desværre, da nettet knækkede. Forholdende var også lidt svære, da det jo har regnet meget og således også dagen før befiskningen, hvilket gjorde at der var meget vand i åen, og fiskene derfor trækker længere op i systemet. Blev dog noget overrasket over dybden i så lille en å, og Kaj var da også ude på en lille svømmetur. Meld dig endelig til kommende arrangementer i Havelse å vandplejegruppe eller Grusbanden, da det jo er forudsætningen for vores skønne hobby og tilmed særdeles interessant.

Søndag den 8. december inviterer Fishing Zealand til "Gløgg og Blankfisk" med mig som guide. Arrangementet er ganske gratis og går ud på at få lidt tips og tricks til at fange de eftertragtede blankfisk, som forhåbentlig kommer tæt på land i den kommende tid. Herefter fisker vi på livet løs, inden vi igen mødes til gløgg og pral. Arrangementet starter kl 10 på Hammergården og slutter kl. 16. Du kan læse mere om arrangementet her, hvor tilmeldingen også fremgår http://fishingzealand.dk/arrangement/gloegg-og-blankfisk/

Knæk og bræk Keld

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden