11-04-2019

Kystnyt fra fjordene

Så var det endelig blevet rigtig forår med varme og stigende vandtemperaturer. Det betød, at fiskeriet på mine hjemmebaner kom igang. Jeg har haft rigtig godt fiskeri og fået fisk på 63 og 57 cm som de største men også målsfisk samt rigtig manger UM'ere. Det har mest været i Isefjorden, da jeg ikke rigtig har ramt det i Roskilse fjord, men ved at min ven Christian Fischer har haft godt fiskeri der, så det kan bestemt lade sig gøre. Jeg har fundet fisk i stort set hele Isefjorden, indtil kulden desværre kom igen. Var ude med et par tyske journalister i går, og der var det bare rigtig svært fiskeri, indtil sidst på eftermiddagen, hvor vi endelig fandet en stime fisk på sidste spot. Vi havde inden prøvet 4 pladser i begge fjorde, hvor vi havde fisket pænt lange stræk. Det er typiske for fiskeriet lige nu, at fiskene stadig går meget koncentreret i stimer, og med den nuværende kuldeperiode, er fiskeriet klart bedst om eftermiddagen, når solen har varmet lidt. Hvis du har fundet stimen, så husk at give pladsen lidt ro indimellem, da fiskene bliver i området. Du kan derved øge dine fangster ved ikke at kampfiske spotte , så fiskene trykker, men blive ved med at være hugvillige.

Hvis du ikke har set resultatet af Fjordlandet Open forår 19, hvor der blev fanget en rigtig flot vinderfisk, så læs min beretning her http://fishingzealand.dk/arrangement/fjordlandet-open-foraar-19/

Knæk og bræk

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden