28-11-2018

Havørred Jam sådan gik det.

Lørdag den 17. november var der henover dagen samlet et stort antale fedtfinne fikserede typer ved Kulhusekoloien i det skønne novembervejr. Der blev prøvekastet stænger, nørdet havørred grej, tjekket fluebinding, sludret og hygget samt lyttet til spændende foredrag.

Hvis du ikke var til Havørred Jam den 17. november i Kulhuse, kan du læse mere om, hvordan det gik her http://fishingzealand.dk/nyheder/stor-interesse-havoerred-jam/

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden