30-09-2018

Arrangementer i den kommende tid

Siden sidst har jeg bl. a. været på Møn til Session for at hygge og selvfølgelig fiske med omkring 80 andre fluefiskere. Jeg boede sammen med Niels Lagergaard og Henning Pedersen og udover hygge og fiskesnak fik jeg da 11 havørreder i hånden. Det var dog kun de 4, som var over mål med den største på 47 cm. Niels fik en fin fisk på 53 og Henning nogle gedder samt UM'ere. Michael Jørgensen fra Gaulaholdet var dog rigtig giftig og fik 2 fisk over 65 cm. I øvrigt var det meste af Gaulaholdet der og dejligt at se dem igen samt andre guidekollegaer men også nye bekendtskaber. Du kan læse mere om Session her på mit indlæg på FZ-bloggen http://fishingzealand.dk/nyheder/session-paa-moen-vers-4-0/

Har kun haft ganske få ture på kysten efterfølgende, da den kraftige blæst fra nordlige og vestlige retninger har lukket mine foretrukne kystpladser på denne årstid. Så har kun fået lidt UM'ere. Jeg er dog ikke i tvilv om, at der er en del fisk i fjordene pt. og særligt min fiskekammerat Christian Fischer har vist vejen den sidste tid med mange og også pæne fisk som reslutat.

Det lover jo godt for fiskekonkurrence Fjordlandet Open, som foregår den kommende weekend fra 5. - 7. oktober. Jeg skal ikke selv fiske, da jeg har den ære igen at være dommer om søndagen. Der er som sædvamnligt et rigtig godt program med bl, a, Paellea og foredrag med min FZ-guidekollaga Jonas Kærlin, som fortæller om sit spinnefiskeri i fjordlandet. Så skal der ellers bare fiskes lørdag og søndag, indtil præmieoverækkelse søndag kl. 17, hvor de længste fisk vinder nogle af de mange flotte præmier. Se mere og tilmeld dig konkurrencen her https://fjordlandetopen.dk/

Weekenden efter starter efterårsferien og FZ-ugen og i Frederikssund Kommune vil jeg være at finde på Hammergården søndag den 14. oktober. Her vil der være mulighed for bl.a at prøve fluekast og få et nummer af det nye FZ-magasin. Se nedenstående tekst om hele indholdet af dagen.

"Har du lyst til blive klogere på havørredfiskeriet - måske endda med en fluestang i hånden? Så kig forbi Hammergården søndag d. 14. oktober, hvor Fishing Zealands fiskeguide Keld Juul Michaelsen giver fisketips til havørredfiskeri i Fjordlandet. På dagen vil der være mulighed for at træne og udvikle dine fluekast. Medbring gerne egen stang. Du kan naturligvis også fiske på egen hånd i fjorden, der på denne årstid rummer ekstra mange fine havørreder. Kastebanen er åben for børn og unge over 6 år, mens fluekast primært er for voksne. Keld byder endda på båltilberedt plankeørred ved naturvejleder Ole Frimann Hansen, så kig endelig forbi Hammergården mellem 10 og 15, hvis du vil ud og have en bid af fjorden og efteråret sammen med familien. Tilmelding er ikke nødvendig."

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden