09-05-2018

Horndrøn på kysterne

Så er der for alvor kommet hornfisk på kysten, og man  må sige, at det også er hornfiske vejr pt. Synes dog ikke, jeg har oplevet helt så mange endnu på de pladser jeg fisker i den nordlige Isefjord, og det kan stadig lade sig gøre at fange havørreder. Min erfaring er dog, at man skal gå efter det helt tidlige morgenfiskeri, hvor fiskeiet efter havørreder er mest effektivt. Det kan dog også lade sig gøre midt på dagen aften, men morgenfiskeriet fra kl ca. 4-4.30 er bedre.

Apropos morgenfiskeri har du muligheden for komme med Lars Juel og jeg på guidet morgen fisketur med efterfølgende urteindsamling og bålbrunch med Jørgen Stoltz fra det http://detvildekoekken.com/ 

Der er ture i både juni og august Læs mere her Fisk, saml og spis

Knæk og bræk 

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden