19-04-2018

Så er fjordene kommet igang

Vandtemperaturen er nu oppe på 8-10 grader i fjordene, og det har sat skub i fiskene særlig i Roskilde fjord. Jeg har selv haft nogle gode ture samt en guidet tur for www.fiskekurser.dk , hvor der virkelig har været mange fisk under land, som har spist børsteorm. Jeg har selv fået gode fisk op til 58 cm, men det toppede på den guidede tur, hvor Frederik fangede en kuglerund blankfisk på 61 cm i topkondition. Det var forøvrigt Frederiks første fisk på flue nogensinde, så noget af en debut. Havde dog også en dag i går, hvor jeg fiskede 4 pladser i både Isefjorden og Roskilde fjord, hvor resutatet kun var hug og en smolt, så det svinger stadig meget. Der er dog begyndt at komme andre fødeemner end børsteorm på de jave vand i form af småfisk men ikke mange krebsdyr, og rejerne har jeg ikke ser endnu. De næste dage bliver der jo lovet sommervejr, så det gælder allerede om at fiske morgen og aften og opsøg vinden om dagen, da ørrederne klart er letterer at fange i vindbælterne på de varme solskinsdage.

Knæk og bræk i det speedede forår

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden