10-04-2018

Trægt fiskeri i fjordene på mine pladser

Grundet travlhed med guidninger/fiskekurser samt lidt knas med ryggen er det et stykke tid siden, jeg har opdatetet bloggen. Foredraget i Gilleleje gik super godt, og det endte med 63 deltagere, som kom med intereesante input og spørgsmål samt god feedback. Rune og jeg takker for den den store interessse og fremmødet samt gode rammer på Hotel Gillelje Strand. 

Har ikke fået fisket meget selv, men nogle ture er det da blevet til. Fik en flot overspringer i påsken på Norkysten samt lidt mindre.Se film fra "Goproflyfishing" her https://www.youtube.com/watch?v=hrlh-BkJ8OI og tak for det Rino. Men mit fjordfiskeri har ikke svunget sig op endnu. Ved godt der periodevis fanges mange fisk i Tempelkrogen, men der er rigtig mange fiskere, og derudover er store strækninger spærret af lovlige men irriterende rejeruser, som gør at folk klumper endnu mere sammen end tidligere. Dette tætte fiskeri er ikke noget for mig, da jeg hader at fiske "fastlåst" mellem andre fiskere. jeg har derfor fisket mine lokale pladser på den østlige side, og de er altså bare ikke rigtig kommet igang endnu. Vandtemperaturen stiger dog nærmest et par grader hver dag, og i går målte jeg den til 5-6 grader. Der er dog slet ikke kommet gang i primærproduktionen endnu på lavt vand, og de enste fødeemner, som jeg har set er børsteorme, men det er forhåbentligvis lige op over, da "Amagermarlinen" snart melder sin ankomst. Størst chance for lidt havørredaction lige nu er på åben kyst eller evt. den sydlige del af Roskilde fjord, hvis du ikke er til køfiskeri i Tempelkrogen. Når vantemperaturen kommer op over 8 grader, plejer det at gå løs på mange flere pladser i fjordene, og det glæder jeg mig personligt til.

Knæk og bræk.

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden