22-03-2018

Fjordlandet Open og foredrag i aften

Var som sagt med til at afvikle Fjordlandet Open forår 18 samt dommer søndag sidste weekend. Det må godt nok siges, at vejrforholdene var imod de 75 deltagere med dagsfrost og kuling fra NØ. Vi jokedde da og også med at denne udgave burde hedde Fjordlandet Open Extreme med de vilkår. Der blev dog landet nogle fisk og vi modtog flere flotte billeder og 2 videoer, så der var lidt at lave for dommerne søndag. Det var igen en super hyggelig konkurrence med god stemning på Værftcafeen på Holbæk havn, og Visit Holbæk havde lavet et stort arbejde med lancering af Fjordlandet Open øl og kaffe-kage til præmieoverrækkelsen søndag,

Vider af fotokonkurrencen blev Christoofer Ravn Clausen og videokonkurrencen vandt Kim Christoffersen.

Afslutningsvis vil jeg sige et kæmpe TILLYKKE til vinderen af Fjordlandet Open Marts 18. Det blev Michael Andersen, som tog en flot blankfisk på 57,2 cm og nu er klar til at drage på fiskerejse til Island sponsoreret af Pro-Outdoor. Vi ses forhåbentlig til Fjordlandet Open efterår 18. 

I aften skal jeg holde et udsolgt foredrag sammen med Rune Westphal på Hotel Gilleleje Strand. Der kommer 60 deltagere, og Rune og jeg ser frem til nogle gode timer og takker for opbakningen.

Lige om lidt er det påske, og jeg håber som alle andre på lidt forårsvejr med stigende temperature i både luft og vand, så vi kan få lidt bonanza i fjordene. Det trænger jeg ihvertfald til.

Knæk og bræk

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden