05-03-2018

Vinter, foredrag og på vej til Session bornholm

Skal lige love for, at det blev rigtig vinter her, hvor den faktisk skulle slutte. Har derfor ikke været ude men jeg har holdt foredrag og bundet fluer. Vil gerne sige et stort tak til dem, som deltog i mit foredrag om grønlandsk fjeldørredfiskeri på Halnæs Bryghus. Vi havde en rigtig hyggelig aften med spændende input fra tilhørerne og super dejligt med god feedback.

I weekenden har jeg bundet fluer og trimmet fluegrejet, da jeg onsdag morgen skal til Bornholm for at deltage i Session Bornholm 18. Der vil være diverse løjer og konkurrencer men først og fremmest fiskeri, hygge og samvær med ligesindede fluefiskere. Jeg skal bo sammen Niels Lagergaard og Kenneth Larsen i Snogebæk lige bag Gordon og Frederik Laks, som står bag Session konceptet, og som bl.a. inviterer på poolparty en af dagene. Bjarke Borup, som driver guidefirmaet Bornholm Fiskeguide http://www.bornholmfiskeguide.dk/da/ skal vise os nogle af de listige pladser i løbet af de 5 fiskedage, vi har på øen. Blir' superfedt at få oplevet de klassiske bornholmske vinterfiskeri, og vi håber på nogle flotte blankfiksk

Vil også allerde nu gøre opmærksom på forårsdelen af Fjordlandet Open, som ligger 16. til 18. marts. Heldigvis har vinteren igen sluppet sit tag, så der kan nok blive noget rigtigt spændende fiskeri, særligt hvis isen bryder på de klassiske vinterpladser. 

Til sidst lidt reklame for mit næste foredrag om Forårsfiskeri på Nordkysten sammen med Rune Westphal, som jo har hevet nogle imponerende blankfisk. Det foregår den 22. marts på Hotel Gilleleje Strand. Læs mere her Foredrag

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden