29-10-2017

Nyt fra fjordene og Fjordlandet Open

Har i efterårsferien fisket en del i Isefjorden og haft kontakt til fisk på alle ture og på flere pladser. Har kun haft UM’ere og fisk lidt over målet i hånden men har set større og smidt flere gode fisk i slut 50’erne, da de har hugget helt inde. Har også mødt flere, som har berettet om tunge hug og mistede gode fisk. Snakkede bl.a. med en i går som havde fået 6 og haft flere kontakter samt smidt en rigtig fin fisk, og han vidste, hvad han talte om 🤘
Det tegner rigtig godt for weekendens kommende konkurrence www.fjordlandetopen.dk 

Jeg har hele weekenden værer med til udførelsen af konkonkurrencen sammen med Niels Lagergaard og skal søndag være dommer.  Fredag holdt jeg foredrag om fiskeri i fjordene og i går og i dag søndag, har jeg modtaget fangster, fotos og videoer. Deltagerne er dog voldsomt udfordret af stormen Ingolf, som udover blæst også medfører meget forhøjet vandstand. Der er dog allerde nu tilmeldt nogle rigtig fine fine fisk, og det bliver spændende at være dommer senere i dag ift. fangster, fotos og videoer. Jeg skal nok komme med en update om konkurrencens resultat snaretst. Jeg vil klart anbefale denne hyggelige konkurrence, som kommer igen i marts 18 med stemningsfyldte "Værtscafeen" på Holbæk havn som base.

Læs mere om Fjordlandet Open her FZ-arrangementer mm.

Knæk og bræk

Som lovet kan I her læse om Fjordlandet Opens resultater på mit FZ-blog indlæg 

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden