15-10-2017

Efterårsferie

Så står efterårsferien for døren, hvilket betyder en del fisketid for mig. Har på der seneste været en del i fjordene men har døjet med drivende ålegræs og kun UM'ere som resultat. Fiskede dog mandag morgen i den nordlige del af Isefjorden med spinnestangen grundet den kraftige blæst. Efter kort tids fiskeri i det begyndende lys mærkede jeg et lille nøk, så jeg speeded kraftigt op på den sidste del af indspinningen og ud af bølgen kommer en bred 3 kilos stærkt farver hanfisk, som lige tager fat i Sandeel LT wobleren men ikke bliver hængende men et fantastisk syn. Få kast efter er der igen fisk og denne en 50 cm fisk bliver hængende, men da der pludselig opstår problemer med bagstoppet på hjulet, mister jeg den. Får dog kontakt med et par UM'ere senere men fiskeriet døde med solen og mærkede ikke mere. Men den dejligt at der er ved at komme større fisk i fjordene særligt med henblik på den kommende konkurrence https://fjordlandetopen.dk/

Tips til efterårs fiskeiet fjorden er rejefluer samt Kobber - Guldbasser i mindre størrelser. Jeg bruger dog også Pinkbasser på de grumsede dage. Husk også ophængeren som spinnefisker, da den kan være udslagsgivende på visse dage og få som altid dækket en masse vand.

Knæk og bræk i ferien, hvis du er så heldig, at have fri.

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden