27-06-2017

Status inden sommerferien

Der har ikke været tid til fiskeri den seneste tid grundet diverse skoleafslutninger i privaten og generel travlhed. 

Har kun været ude 2 gange i juni, hvoraf den ene var Natkonkurrencen. Fik en pæn Nordkystfisk på 46 i god kondition men deltog ikke i konkurrencen, da jeg jo var sponsor. Her følger en lille beskrivelse.

Natten mellem den 10-11 juni var 44 mennesker at finde på Nordkysten og i Roskilde fjord. Dette skyldes Natkonkurrencen, der var arrangeret af lokale ildsjæle fra FB-gruppen Aktive sportsfiskere på Nordkysten i samarbejde med Fishing Zealand og Halsnæs kommune. Der blev fisket igennem men også hygget med bl.a grillpølser kl. 01.00 på parkeringspladsen i Tisvildeleje. Kl 8.00 mødtes alle på Rådhuset i Frederiksværk til indvejning og fælles morgenmad. Største fisk på 1,56 kg blev fanget af Bendy Witt, som gik hjem med 6000,- kr samt grej, øl mm. i 1. præmie. Der var i alt indvejet 12 fisk alle fanget på Nordkysten og nattens storfanger var Mette, som fangede 3 havørreder over mål og gav alle mænd baghjul. Fotokonkurrenven blev vundet af Jonathan Pavar Gregersen. Stor tak til alle sponsorer, Fishing Zealand og Halsnæs kommune, som gjorde dette arrangement muligt til glæde for mange lystfiskere.

Lige om lidt er det ferietid, og jeg skal først på Roskilde Festival som frivillig og derefter til Bornholm, hvor der nok bliver tid til lidt fiskeri. Sommerens helt store fiskeoplevelse bliver dog en tur til Grønland sammen med Lars Hjelmsø og Henning Pederesen samt 3 andre. Vi skal fiske fjeldørreder i en elv nord for Sisimiut slut juli med 7 hele dage ved elven. Glæder mig så meget og i den kommende tid skal der bindes masser af fluer med indslag af pink. Der skal nok kommen en udførlig rejsebeskrivelse fra turen efter sommerferien.

Med den kolde sommer indtil nu er fiskeriet ganske godt ifølge de sociale medier, og efter hvad jeg hører fra fiskevennerne. Lur mig om ikke også de nordlige pladser i Isefjorden fisker godt aften, nat og tidlig morgen lige for tiden, så prøv det. Min favorit om sommeren er som tidligere nævnt det tidlige morgenfiskeri, og det skal der nok blive tid til i sensommeren.

Vil ønske Jer alle en god og fiskerig sommer, og husk der er masser af spændende muligheder i Danmark med bl. a. laks og havørreder i de jyske åer, nattens kystørreder, makreller, multer, søens gedder og suder mm. 

Knæk og bræk i ferien Keld

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden