05-06-2017

Natkonkurrence

Onsdag var jeg igen på Bryghuset til Bindesession #5 som vært sammen med Frederik Laks Lorentzen og Rune Westphal. Igen en hyggelig aften med god mad og øl i godt selskab med andre fiskere. Flyco, Ahrex og Easyshrimpeyes havde doneret materialer og kroge som bl.a. blev brugt til Nattegrisen, som Rune Westphal viste. hvordan han binder den. Dette arrangement var ment som opvarmning til den kommende weekends Natkonkurrence. Der må fiskes fra kl. 20 til 08 på Nordkysten og i hele Roskilde fjord og morgenmad er inkluderet i de 150,-kr som deltagelse koster. Vejret ser rigtig lovende ud, og jeg deltager som FZ-repræsentant, så jeg håber vi ses natten mellem den 10. og 11. juni. Se mere om konkurrencen her Natkonkurrence

Inden konkurrencen skal jeg sammen med Niels Lagergaard står på havnen i Faxeladeplads og formidle fiskeri og Ørredpatruljen. Så kig forbi til en fiskesnak på havnen den 10. juni mellem kl. 10 -16, hvis du er på de kanter.

Har også været et smut på Vestsjælland og dagsfisket men selvom vandtemperaturen virkede rigtig fin, havde jeg kun kontakt til hornfisk. Det kan sagtens lade sig gøre at fange havørreder om dagen med den for årstiden lave vandtemperatur med opsøg strømsteder eller dybt vand på den åbne kyst. Ellers er det natten eller min favorit det tidlige morgenfiskeri som skal til, og dette fungerer også på de nordlige pladser og i fjordene.

Knæk og bræk

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden