25-05-2017

Livsstilsdage på Ledreborg og Bindesession #5

Hermed lidt nyt om arrangementer i den kommende tid.

Lørdag den 27. maj vil Fishing Zealand være repræsenteret ved Livsstilsmessen på Ledreborg.  http://www.ledreborglivsstil.dk/  Vi er at finde på Lejre kommunes stand "Mad og Oplevelser i Lejre" fra kl. 10.00.

Hele lørdagen vil der være mulighed for at få fisketips og information om Fishing Zealand af mig på stand T09. Så kom frisk til en fiskesludder og nyd det gode vejr og de lækre omgivelser og fødevarer mm.

DM i fluekast bliver også afholdt på messen denne dag, så der er også mulighed for at følge dette på tæt hold.

Der bliver også mulighed for at prøvesmage retten ”Sol over Lejre” – vores egen lokale version af retten: ”Sol over Gudhjem”. I stedet for de klassiske bornholmske sild består ”Sol over Lejre” af røget hornfisk med purløg og rødløg fra Stensbølgaard en del af Lejre Økologiske Fødevarefællesskab (LØFF) samt økologisk rugbrød fra Ravnshøjgård.

Der bliver prøvesmagning i tidsrummet 11-12 og igen 13-14.

Tiden for bindesession #5 nærmer sig også med hastige skridt som optakt til Natkonkurrencen. Der er stadig ledige billetter, så kom og nyd noget god mad samt godt lokalt øl i fantastisk selskab og maritimt miljø på Halsnæs Bryghus onsdag den 31. maj. Der vil være dygtige fluebindere til stede, som du kan kigge over skulderen og få få fif til nogle killerfluer til natkonkurrencen den 10. juni. Jeg vil være til stede på Bryghuset den 31/5 til en fiskesnak over en kold øl fra kl 17. Læs nærmere om begge arrangementer her Natkonkurrence

Rent fiskemæssigt har jeg gearet lidt ned men har selvfølgelig haft elever ude og fange hornfisk. Har dog svært ved selv at finde motivationen med de massive mængder af hornfisk, så afventer juni's komme, hvor det plejer at aftage.

Håber vi ses til et af den kommende tids arrangementer.

Knæk og bræk

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden