31-01-2017

Foredrag og lidt nyt fra kysterne

Tirsdag den 28. februar holder jeg i Fishing Zealand regi foredrag på Halsnæs Bryghus om kystfiskeri efter havørreder. Det starter kl. 18.00, hvor du først får Bryghusets lækre buffet. Prisen er 250,-kr. for buffet og foredrag. Se mere og køb billetter her FZ-arrangementer mm.

Har også været nogle ture på kysten, men det har godt nok ikke været særlig opløftende. Jeg har fisket i Tempelkrogen og på Nordkysten samt en smuttut til hjemmebanen i den nordlige Isefjord. Udover en følger til min makker i Tempelkrogen er jeg, og dem jeg har fisket med gået helt blanke. Det samme gør sig gældende for mange andre, jeg har mødt eller læst i trafikken på de sociale medier. Der bliver dog også fanget fisk og se denne som min ven og guidekollega Niels har fanget i fredags http://fishingguidedenmark.dk/blog/smuk-blank-overspringer-paa-den-aabne-kyst/

Hvis du skal ud så tjek evt. salinitet  og vandtemperatur på http://ifm.fcoo.dk/ Det kan gøre en foskel, og det er netop steder som Stevns og syd for Sj. Odde, at fiskeriet har været bedst, modsat f.eks. Nordkysten hvor saliniteten er høj pt. Men husk der skal bare et kast til, så kan det hele ændre sig, og du står med en superflot overspringer.

Knæk og bræk

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden