12-12-2016

Stadig stille i fjorden

Har ikke haft så meget tid på kysten siden sidst men det er dog blevet til et par fyraftensture på et par timer, men jeg har ikke haft kontakt med fisk. Har fisket på et par nordlige pladser i Isefjorden i håbet om en fin blankfisk, men der har været helt dødt. Har bemærket at mange af mine hjemmebanepladser desværre er sandet meget til på det seneste. Der er derfor blevet længere ud til de mørke bælter, eller der er lange sandede stræk, som jo ikke er kendt for at holde fisk ihvertfald ikke på denne årstid.

Temperaturen er som sagt blevet lav i vores region både på Nordkysten og i fjorden, men jeg var inde på http://ifm.fcoo.dk/ og der var det helt tydeligt at de, at det varme vand var på Stevns, Møn og sydvestsjælland, så de pladser kunne være værd at opsøge i den kommende tid.

Hvis du mangler inspiration til hvilke fluer, som kan bruges nu, så tjek mine vinterfluer her Bindemønstre.

Knæk og bræk

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden