04-11-2016

Fjordlandet Open

Som nævnt var jeg til Fjordlandet Open i sidste weekend, og her er en status. Rigtig fint og hyggeligt arrangement men fiskemæssigt var det en katastrofe for mig. Som forudsagt var det svært fiskeri, men at jeg skulle gå helt blank hele weekenden uden et ærligt træk i fluen, havde jeg ikke troet. Det var dog ikke kun mig, da stort set alle fluefiskere oplevede dårligt fiskeri, da fiskene stod langt ude og dybt. Det havde min gode ven Tom Pedersen luret, og han ryddede godt op med sin Snurrebasse i begge fjorde og var en helt fortjent vinder med 10+ landede fisk. Tom måtte dog dele førstepladsen, da der var indvejet endnu en fisk på 61 cm, hvilket klart er den mest fair løsning, så godt arbejde af dommerpanelet. Jeg var ret frustreret over fiskeriet, men hyggede mig dog også gevaldigt, da jeg lørdag guidede de tre fine gutter Stefan, Mathias og Hauke fra SCALE Magazine Vi kørte rundt på forskellige pladser på vestsiden og fandt lidt fisk til sidst men intet prangende. Søndag startede jeg halv 7 på østsiden i ret gode forhold men ingen kontakt. Fiskede op af dagen sammen med Knud Lauersen, Christian Fischer og Michael Andersen men huggene udeblev. Til slut samledes vi alle på Orø til præmieoverrækkelser, fadøl og biksemad. 
Alt i alt en meget velorganiseret konkurrence og godt arbejde af Niels Lagergaard Fishing Guide Denmark m fl. 
Kan kun opfordre alle til at deltage til foråret, da du møder masser af ligesindede og stemningen er rigtig god både på kysterne og i HQ på Orø
I går måtte jeg lige på kysten for at "defiske" da forholdene så gode ud, og havde brug for at revanchere mig. Jeg fik hurtigt en UM'er og smed en, men det er stadig ikke Bonanza. 

Fredag drager jeg til Færøerne i 4 dage sammen med Sofie, og forhåbentlig bliver der mulighed for at testfiske lidt, men skal også rekognosere til kommende ture.

Knæk og bræk derude 

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden