13-08-2016

Morgenfiskeri i fjorden

Som jeg sagde sidst er tidlig morgenfiskeri er bare vejen frem, da jeg netop har haft endnu en succesfuld morgen i fjorden. Første fisk huggede kl. halv 6, lige hvor den skulle på kanten mellem sand og det mørke bælte. Det var en målsfisk, som jeg hurtigt genudsatte. Fik 2 blankfisk mere med en times mellemrum på 46 og 48 cm, som røg med hjem. Havde desuden følgere og hug. Min landingsrate var 100% - noget højere end mine sidste ture, men ørrederne hugger bare hårdere, når der er gang i vandet med blæst og bølger. Alle fisk blev taget på Aliverejen og tag gerne fluen ind med god fart. Se video hvordan den bindes og materialer her Bindemønstre God strategi nu er at koncentrere sig om rev og odder, hvor de trækkende fisk gør ophold og gerne på overskyede blæsende dage. Jeg har haft mest succes fra det første lys til kl ca. 9. Men tidspunktet rykker sig med den kortere dagslængde og aftagende vandtemperatur. 

Vil lige gøre opmærksom på Art Merk, som laver nogle fantastisk flotte ting i læder til vores fiskeri så som fluebokse, flaskeholdere mm. Men tjek selv på hans side Grejlinks


Skit fiske Keld

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden