05-08-2016

Nyt fra Isefjorden

Som jeg har skrevet på min blog flere gange, skal du ikke undervurdere fjordene i sommertiden. Jeg har den sidste uge haft noget ganske underholdende fiskeri på nordlige pladser i Isefjorden. Den ene morgen sammen med fiskekurser.dk inden Kongens Togt. Der var fisk under land, som jagende hornfiskeyngel, og vi så flere. Claus fik to op til 47 cm på sin kystwobler, men jeg måtte nøjes med en UM'er Jeg har mest fisket fra halv 5 til halv 9 om morgenen samt en enkelt aften til over midnat. Morgenfiskeriet har været klart bedst med mest aktivitet og flere hugperioder. På 5 ture har jeg haft 13 fisk på men kun haft 6 i hånden, da de har taget meget forsigtigt. Derudover sete fisk på de fleste af turene. De har været op til 45 cm, men trinde gyldne fjordørreder på træk, og i dag smed jeg en større fisk. Fiskene har været vilde med Aliverejen, men gå lidt ned i størrelse, når lyset tiltager. God startegi nu er at opsøge nogle nordlige pladser i Isefjorden og fisk tidlig morgen men vær også opmærksom i tidsrummet mellem kl. 7-8, da der også har været en hugperiode der. Vælg gerne overskyede dage, da det forlænger morgenfiskeriet.

Knæk og bræk Keld

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden