28-07-2016

Feriefiskeri og Kongens Togt

Har som nævnt lige været på det lækreste ophold på Denmark Fishing Outdoor Lodge sammen med Sofie Beinta Grünbaum. Kan klart anbefales, da det virkelig er lykkedes Omar og Valentina at lave et fantastisk sted for os lystfiskere med super service og mad. At fiskeriet så også er rigtig godt her i juli, gør jo ikke opholdet dårligere. Vi fiskede to morgener fra kl. halv 5 og fik fisk begge morgener på både spin og flue med de største på 47 cm. Den ene morgen var helt vild med 5 fisk i hænderne og flere mistede samt sete fisk. I alt havde vi kontakt med 13 fisk, men vi mistede en del, da de i perioder tog forsigtigt - derudover masser af sete fisk. Så se at planlæg en tur til lodgen og Helnæs og oplev det på egen fluestang. Lodgen får mine bedste anbefalinger.

Se mere om lodgen her: http://www.denmarkfishinglodge.com/?lang=dk 

I denne uge har jeg i forbindelse forbindelse med Kongens Togt stået og formidlet fiskeri for Fishing Zealand sammen med Claus fra fiskekurser.dk Så kom enten til Frederikssund havn i morgen 29. juli eller Roskilde havn på lørdag den 30. juli begge dage fra kl. 11 og se de flotte vikingeskibe og får en fiskesnak med Claus og jeg.

Se mere og program her: http://www.kongenstogt.dk/ 

I fjordene har jeg hørt om lidt havørred fangster fra de nordlige pladser, men ellers er det makrelfiskeriet, som virkelig er godt for tiden. Bedst fra båd men kan sagtens fanges på de dybere kyststræk i fjorden

Knæk og bræk

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden