25-06-2016

Ørredpatrulje i Frederikssund og nyt fra kysten

I den forgangne uge var jeg først til Natfiskekonkurrence på Nordkysten som FZ-repræsentant. Vi var desværre ramt at hård vind fra vestilge retninger, så fiskeri var stort set umuligt. Der blev da heller ikke indvejet noget om morgenen, så præmierne blev uddelt ved lodtrækning. Men et super hyggeligt arrangemet, der bliver gentaget til næste år, så kom frisk.

Tirsdag var jeg så i Sillebro ådal, hvor det første hold Ørredpatrulje elever i Frederikssund fik udleveret deres diplomer af borgmester John Schmidt Andersen. Jeg er uddannet Ørredpatruljeinstruktør og har stået for undervisningen sammen med Jesper Van Vliet Tews. Vi har haft nogle meget engagerede elever, som bl.a. har været med til at lave faunaklassikkation og 3 gydebanker i Sillebro å. En stor tak skal også lyde til Kaj Larsen fra Havelse å vandplejegruppen samt Pia Rangan og Uffe Clemmesen fra Ørredpatruljens sekrateriat. Læs mere her: http://fishingzealand.dk/baeredygtighed/orredpatrulje-i-frederikssund/ 

Se flere billeder og læs teaser fra Fr. borg Amts avis her: http://sn.dk/…/Se-billeder-Elever-fik-bevis-…/artikel/583010

Har også lidt nyt fra kysterne, da jeg i ugens løb har aftenfisket i den nordlige del af Isefjorden, hvor jeg fik 2 havørreder i hænderne. Den ene meget lille men den anden var omkring målet. Så og hørte også nogle fisk og havde kontakt med hornfisk, og der var mange rejer i vandet i pandelygtens skær. Så som jeg tidligere har sagt, skal du ikke glemme ydrefjordene. Opsøg dybt vand i fralandsvind i den kommende tid aften, nat og tidlig morgen og husk vandskiftene. I går fredag aftenfiskede jeg på Nordkysten sammen med Christan Fischer, men vi mærkede eller så intet udover hug fra småsej, selvom forholdene var rigtig gode.

Tight lines Keld

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden