16-05-2016

Travl uge i Fishing Zealand regi

Jeg er netop blevet officiel Fishing Zealand guide, og ret vildt at tænke på, at jeg for lidt over 2 år siden satte mig for at gøre noget ved min drøm om at blive professionel fiskeguide. Dette er så lykkedes nu, og jeg vil geren takke alle, som har støttet op om Fabulous Fly Fishing ved at læse med her og deltage i mine arrangementer/guidede ture. Jeg kan godt love, at der kun vil komme flere ture mm. også i FZ-regi i den kommende tid. Læs mere om Fishing Zealand guider her: http://fishingzealand.dk/planlaeg-din-fisketur/fiskeguider/ 

I den forgagne uge var jeg først til FZ-guidemøde hos Lars Juel Hansen, hvor vi planlagde de kommende aktiviteter og efterårets program. Du kan fremover læse om kommende arrangementer/konkurrencer her FZ-arrangementer mm. Nåede dog også en tur i Isefjorden inden mødet, hvor jeg havde masser af hornfiskehug, men også fangede en tyk 45+ havørred samt to små smolt. Husk at passe godt på de nyudtrukne smolt og flyt evt. plads, hvis der er mange af dem. Bliv endelig ved at fiske i de nordlige dele af fjordene og særlig med det vejromskift, der lige har været, da vandet har optimal trivseltemperatur for ørrederne lige nu, så de får virkelig omsat noget føde nu.

Lørdag var jeg instruktør på FZ-arrangement Hornfisk til alle ved Tippen i Frederikssund. Der var dog et lidt ringe fremmøde, men alle deltagere fik store flotte hornfisk. I går søndag gentog jeg arrangementet i FZ-regi sammen med Frivilligenet og Sprogskolen i Frederikssund. På trods af vejret mødte 15 flygninge op. Både mænd, kvinder og store børn. Der var god gang i fjorden med bølger med hvidt og god strøm forbi Tippen. Alligevel havde vi en rigtig god dag hvor der også blev lejlighed til at nyde nogle solstrejf og lidt hornfisk samt mange gode samtaler på forskellige sprog.

Stram line Keld

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden