06-05-2016

Hornfisk til alle og lidt nyt fra Nordkysten

Lørdag den 14. maj kl. 10 er der "Hornfisk til alle" på Tippen i Frederikssund. Jeg er som Fishing Zealandguide instruktør på dette Fjorlands arrangement i Fishing Zealand regi. Vær med til at støtte op om dette arrangement og dermed vise politikerne det potentiale, der er i bæredygtigt lystfiskeri, så vi kan få Frederikssund komune til at tilslutte sig Fishing Zealand til gavn for os alle. Så tag' børn eller børnebørn med til et par hyggelige timer.

Fra Fishing Zealand: Har du lyst til at prøve kræfter med Danmarks mest underholdende sommergæst – hornfisken? Tag med Fishing Zealand på en sjov og lærerig fisketur og kom hjem med masser af tips og tricks til det spændende fiskeri efter den velsmagende hornfisk. Fishing Zealand-guiderne sørger for alt det nødvendige udstyr så som stang, hjul, blink, flåd, kroge og agn, takket være det grej Abu Garcia har foræret os.

Alle turene foregår på steder, hvor der er gode chancer for fangst, og der er garanti for spændende naturoplevelser.

På turen har du mulighed for at lære at sætte grejet rigtigt sammen, binde de mest almindelige knuder og enkle, men meget effektive fiskemetoder:

Pris: 110 kr. pr. person, inklusiv 2 hornfiskeblink fra Abu Garcia og en pose med silkekroge.

Mandag var jeg på en aftentur til Nordkysten i det skønne forårsvejr. Jeg nåede at fiske 3 pladser og mærkede lidt horn på dem alle, men havde kun kontakt med havørreder på en af de 3 pladser, hvor jeg landede og genudsatte en tyk blankfisk i det stille varme vejr. Den havde taget min Alivereje hårdt, og netop rejefluerne er vigtige i den kommende tid. Selvom hornfisken har invaderet kysterne, så kan det sagtens lade sig gøre at få havørrederne i tale. Sørg for at fiske med intermidiate line og evt. lidt større fluer og fisk gerne lidt dybere, så skal du bare se...

Skit fiske Keld

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden