10-04-2016

Nyt fra fjordene

Har fisket flere forskellige pladser i fjordene med blandet resultat. Har dog fået fisk i den nordlige del af Roskilde fjord bl.a. to 50+ fisk. Har også fået fisk i Isefjorden, men de har stadig været koncentreret syd for Orø. Ramte dog rigtig i går i den mere nordlige del, hvor jeg fiskede med Sigi og Jens. Vi fik fem ialt og havde hug og følgere, og jeg var så ubeskeden at fange de 4 med den største på 63 cm. Den var ikke ved fuldt hul, men den havde taget min Alivereje så hårdt, at den var kroget i gællerne og blødte kraftigt. Så jeg var desværre nødt til at tage den, hvilket jeg ellers aldrig gør, hvis der er den mindste tvivl om deres kondition. 

Så de nordlige pladser i Isefjorden er begyndt at køre, men de er først lige startet op, så der kan stadig være lange perioder uden aktivitet. Men de næste 3 uger bliver primetime.

Tight lines Keld

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden