31-01-2016

Foredrag og Iseforden nordøst

Den forgange uge er gået med foredrag om havørredfiskeri i Fjordlandet, som blev afholdt på Gerlev kro. Der var 17 fremmødte, som fik tips og tricks til, hvordan du optimerer og planlægger dit havørredfiskeri. Vi havde en hyggelig aften med lækker mad og god dialog om vores passion. Dejligt at bruge en aften sammen med ligesindede, som var en skøn blanding af garvede bombardafolk, fluefiskere og nystartede fiskere. Jeg fortalte om strategi, grej og sluttede af med at gennemgå en række typiske pladser i begge fjorde. Læs mere om mit næste arrangement på Gerlev kro her Foredrag/fluebinding

Torsdag fik jeg en fantastisk mail fra Bo Rønholt Frier om, at jeg var optaget på Fiskeguide certificerings kurset, som bliver afholdt i starten af marts ved Vejle. Det er Danmarks Sportsfiske Forbund og Aktiv Danmark, som står bag  kurset. Der er 12 deltagere bl.a. nogle af forbundets instruktører men også andre guider som jeg. Total optur og har haft meget svært ved at få armene ned siden.

I går lørdag var jeg i den nordøstlige del af Isefjorden og fiske et par timer i den kraftige SV vind, som gav bølger og godt røre i vandet. Det var meget højvandet, så kunne kun fiske nogle udvalgte spots, da jeg ikke kunne vade, hvor jeg plejer. Det så ellers rigtig godt ud med et fantastisk lys, og min lilla Pattegris variant virkede meget indbydende i vandet. Men det var åbenbart kun mig, som syntes det, for jeg mærkede intet som helst. Mødte også Tom Pedersen, som havde fisket foran mig, men han kunne heller ikke haft kontakt. Fortalte dog at han havde haft et rigtigt godt hug tidligere på ugen på samme stræk, som vi fiskede nu, men den havde desværre hurtigt sluppet igen. Han fornemmede det var en god fisk, og Tom har tidligere fanget flere store fisk bl.a. en 5 kilos på samme plads.

Skit fiske Keld

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden