02-11-2015

3. dag på Helnæs

Vi valgte at blive på Helnæs denne dag, og vi startede morgenfiskeriet sammen med Jan fra Nordjylland. Vi fiskede i bugten nedenfor lodgen dog uden resultat. Efter den lækre morgenmad kørte vi til Jens's hotspot fra i sommers, som nu var fiskbart grundet vindskiftet. Jeg havde ikke taget 10 kast, før en god fisk tog min Alivereje knaldhårdt lige på kanten af det mørke. Den gav en superfight med mange spring, og jeg var flere gange bange for at miste den, da den var ustyrelig og gik i fiolinerne. Men ind kom den, og det var en 54 cm stålblank fisk af bedste støbning. Så var lidt af æren da reddet. Vi fiskede videre men mærkede ikke mere trods perfekte forhold. Vi gik tilbage til bilerne og fejrede fisken med en Fernet Branca. Herefter sagde vi farvel til Jan og prøvede et på pladser mere bl.a. Jans hotspot fra i går men uden resultat. Svært fiskeri på Helnæs men super hyggeligt at bo på lodgen. Vil klart anbefale et ophold der, da stemningen og service er i top og maden er rigtig god. Det er også værd at bemærke, at vi fik fisk på pladser, som Omar havde anbefalet...

Tight lines Keld

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden