31-10-2015

2. dag på Helnæs og resten af Vestfyn

Startede med at tage morgentrækket kl. 6.30 ved Helnæs fyr men udover sete marsvin, mærkede vi intet. Kørte hjem og fik lidt lækker morgenmad og efter at have fået vores frokostbox kørte vi nordpå mod en af Omars pladser. Første stop gav en enkelt UM'er til mig på et langt affisket stræk. De to næste pladser Husby strand og Båring vig var lidt kedelige med revler og meget lidt gang i vandet og ingen kontakt. Nåede to stop mere Røjle klint og Stib fyr, men selvom vi fiskede ind i mørket, skete der intet.

Fik dog besked fra både Lars og Sigi, som havde fået fisk på Sjælland - Odden og Nordkysten. Tom P. som deltager i Isefjorden Havørred Open skrev også om fisk fra Isefjorden. Hjemme på lodgen havde Jan fra Nordjylland fået 6 fisk på Helnæs med en over målet på en meget begrænset strækning. Så vi valgte forkert i dag og må prøve at gøre det bedre i morgen, hvor flere pladser på Helnæs kan fiskes grundet vinden...

Skit fiske Keld 

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden