30-10-2015

1. dag på Helnæs

Jens Bang og jeg ankom til Denmark Fishing Lodgekl. 12.30 og blev modtaget af Omar Gade, som viste os tilrette og fremviste alle faciliteterne. Det er superhyggeligt og lækre værelser, og du fornemmer virkelig, at det er et sted, hvor lystfiskere er i højsædet. Omar fortalte om den seneste tids fiskeri og anviste et par pladser. Vi hoppede derefter i tøjet og kørte afsted til første plads, som Omar havde anbefalet. Det var ganske rigtigt et lækket stræk, men der stod også to andre fiskere. Vi affiskede et langt stræk men mærkede ikke noget og skiftede derfor plads. Vi fiskede først noget mere fjordagtigt i Helnæs bugten, hvor jeg havde et hug. Tog også lige et stop mere på vestsiden, hvor både Jens og jeg mærkede fisk. Sidste stop var ved klassiske Helnæs fyr. Der var rigtig mange andre fiskere, og vi snakkede med nogle stykker, som heller ikke havde fået noget. Vi gav det dog et skud og fiskede lidt ind i mørket men uden resultat, men der er jo en ny fiskedag i morgen...

Tight lines Keld

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden