24-09-2015

Guidning af Polterabend

Var lørdag på guidet tur sammen med Claus Eklundh Christensen fra www.fiskekurser.dk Claus var hyret til at guide en polterabend, hvor gommen havde et stort ønske om at komme i gang med fluefiskeriet, og jeg skulle guide fluefiskerne. Der var otte deltagende fiskere, og det var kun få af dem, som havde fisket før. Vi delte dem, så fem skulle spinnefiske med Claus og tre skulle fluefiske med mig. Ingen af de tre havde fluefisket før, så vi startede med kastetræning uden fluer. Hans fik hurtigt fat i det, så han fik en flue på og var ret selvkørende derefter. Efter en god gang instruktion og tilretning fik gommen Lasse og kammeraten Henrik styr på det med acceptabel kastelængde. Så de fik også monteret flue efter eget valg i kystfluæsken. Da vi havde fisket et stykke tid, var der bålmad bestående af lækker flæskestegssandwich. Claus måtte dog lige på skadestuen med en uheldig deltager, som havde fået en krog i fingeren. Efter frokost startede vi på fiskeriet igen og sandelig om ikke Kasper fangede en lille havørred på spin. Der var også følgere og hug til andre spinnefiskere og Hans med fluestangen. Så alt i alt en meget vellykket tur, hvor gommen kom i gang med fluefiskeriet og lækkert at have sådan nogle venner som laver en poleterabend med så seriøst indhold...

Skit fiske Keld

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden