16-09-2015

Iseforden Nord

Var som sagt på fisketur med Lars Hjelmsø fredag aften og lørdag tog vi morgenfiskeriet. Begge gange i den nordlige del af Isefjorden, og der var fisk - bare ikke til mig. Lars gik med spin og denne gang trak han det længste strå. På de to træk fik han 5 ørreder og nogle rigtig flotte hornfisk. De to største ørreder var 47 og 58 cm. Jeg selv fangede verdens mindste hornfisk og mistede en ørred og havde en rigtig god følger tidligt lørdag morgen, men den ville ikke hugge. Det var meget lavvandet, og det er så min fornemmelse, at fiskene går længere ude, og de er stadig ret spredt. Så det gælder som altid om at finde dem, og der har spinnefiskeren jo en fordel. Eneste trøst var, at det var mig, som sagde til Lars, at vi lige skulle prøve det stræk, inden vi gik tilbage, og få kast efter havde Lars fast fisk helt ude i kastet. Som altid god og hyggelig tur, men der går nok lidt tid, inden jeg inviterer Lars på fjordfiskeri igen...

Skit fiske Keld

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden