11-09-2015

Isefjorden Nord

Har i løbet af ugen fisket på den samme plads to gange. Første gang sammen med Sofie Grübaum, som skulle indvie sin nye fiskestang, men vi mærkede desværre intet, og det var meget højvandet grundet den hården norden vind. Dagen efter fik jeg ret hurtigt en letfarvet fisk midt i fyrrene, som fightede tungt og dybt, og jeg troede virkelig, at det var en rigtig god fisk. Men den viste sig at være fejlkroget lige ved brystfinnen, så derfor den noget atypiske fight. Så også en fisk men mærkede ikke mere. Skal ud med Lars Hjelmsø og tage aftentrækket i fjorden i dag...

Skit fiske Keld

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden