28-08-2015

Nordkysten og Isefjorden nord

Har også været på kysten med Niels Lagergaard fra http://fishingguidedenmark.dk/ Vi var på Nordkysten, hvor vi fik en UM’er samt masser af fjæssinger, men noget godt fiskeri fandt vi ikke. Men Niels er altid hyggelig at være sammen med, og vi fik snakket om nogle fisketure, som vi vil prioritere i den nærmeste fremtid. Har til gengæld hørt, at Isefjorden så småt er ved at vågne i den nordlige del. Var derfor af sted her til morgen inden arbejde, men jeg trak en nitte og havde kun et par småhug. Mødte Jesper Ørnfeld, en af kræfterne bag Isefjorden Havørred Open. Konkurrencen finder sted fra den 31. okt. til den 1. nov. i Isefjorden med Orø som omdrejningspunkt. Læs mere om det gode initiativ her http://oroekro.dk/havoerred-open/ Jesper fortalte, at fjorden faktisk har budt på stabilt sommerfiskeri , men der har også været mange sete fisk, som ikke vil hugge. Men det gode fiskeri er lige på trapperne, og fjordvandet er usædvanligt koldt for årstiden.

Tight lines Keld

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden