21-08-2015

Morgen- og aftentur til Isefjorden nord

Var oppe lidt i 5 mandag morgen, så jeg kunne nå 1 times fiskeri i den nordelige Isefjord inden arbejde. Fiskede et godt stykke, inden jeg havde nogle småhug, og kort efter fangede jeg UM'er. Da jeg fik den ind, kunne jeg se, at den ikke var i særlig god kondition og var overstået med lakselus. Jeg har aldrig fanget en havørred med så mange lakselus, der var nok omkring 30 på den lille fisk. Rensede de fleste af, inden jeg genudsatte den og drog mod arbejdet. Om aften var jeg ude igen på samme plads for at tage det stræk, som jeg ikke nåede om morgenen. Havde igen nogle hug og havde en fisk på sandsynligvis hornfisk, som røg af. Så ingen fisk springe. Generelt er der lidt stille for tiden, og jeg hører ikke ret meget fra andre fiskere, og det er jo også virkelig blevet sommer, og den kraftige vind fra øst har sikkert også drillet.

Har også været på kursus i vandpleje og startet valgfaget Fisk og Fjord op i den forgangne uge. Indlæg om det følger...

Tight lines Keld  

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden