15-08-2015

Aftentur til Nordkysten

Har i løbet af ugen været på en aftentur til Nordkysten. Jeg gik efter et sted med strøm, og tjekkede derfor først styrke og retning på http://ifm.fcoo.dk/ og valgte derefter en plads. Da jeg gik i vandet, var der dog mindre strøm end forventet, men det var også lige omkring vandskiftet. Der gik dog ikke længe, inden den første kontakt. Det viste sig at være en fjæsing. Havde masser af hug og kontakter, men det var alt sammen fjæsinger og fangede 7 i alt, selvom jeg prøvede at undgå at kroge dem. Så der var en del forsigtig afkrogning inden genudsætningen. Da strømmen begyndte at løbe, så jeg en enkelt ørred springe, men den var udenfor kastehold. Så fik godt nok en ny art på flue, men de der ørreder driller for tiden.

Har også snakket med Jens Bang, som har været på en morgentur også til Nordkysten, hvor han så store fisk dog uden kontakt. Søndag var Jens på aftentur til Vestsjælland, hvor han fangede en UM'er og en på 45 cm. Der er forlydende om en rigtig flot fisk på 7,6 kg taget på spin på samme plads, og Jens snakkede med en lokal, som havde overværet fight og landing, så den er god nok...

Skit fiske Keld

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden