31-07-2015

Morgentur til Korshage

Morgenfiskede i går sammen med Michael Røsher ved bl. a. Korshage. Da vi kom frem lidt i 6 havde vi til vores overraskelse revet for os selv. Der løb en god strøm østpå, og der gik ikke længe inden Michael mærkede de første hornfisk på spinnegrejet, men de var til den mindre side. Jeg selv havde også nogle hug fra hornfisk. Vi så dog også ørreder indenfor kaste hold, men som sidst ville de ikke noget og langt ude så vi fisk i 4 kilos klassen, som gik helt fri af vandet. Så det endte med 3 hornfisk til Michael og en enkelt til mig, og de legesyge ørreder mærkede vi intet til, men en flot morgen, hvor vi også så marsvin. Jeg hører der samme fra andre fiskere, og Michael havde også fisket andre pladser i området, hvor han havde set fisk uden kontakt, hverken på spin eller bombarda.

Har selv også lige fisket laks i Sverige med masser af sete fisk uden kontakt, så rimelig frustrende efterhånden med de fisk. Detaljeret rapport følger...

Skit fiske Keld

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden