21-07-2015

Morgentur til Sjællands Odde

Var i går taget til Sjællands Odde for at tage morgentrækket sammen med Jens Bang. Vi var på første plads lidt over 5 og gik straks i gang med at fiske. Der var allerede to andre fiskere, der gik længere inde på strækket. Vi havde fisket et stykke tid, da Jens ser en pæn fisk spinge lige på kanten af vores kasteevner. Vi havde dog ingen kontakt, og det samme gentog sig med de to næste fisk, som var indenfor kastehold. Jeg havde dog en følger helt ude i kastet, som nappede lidt i fluen uden at blive hængende. Derudover lidt nap fra småhornfisk og en enkelt følger mere. Ved 7-tiden besluttede vi  at skifte plads, da der godt nok var fisk under land, men frusterende nok ville de jo ikke noget. Det viste sig dog, at være et dårligt valg, da vi ikke fik ret meget effektivt fiskeri, da vinden drejede lidt i nord og tiltog, så de tre andre hotspots, som vi prøvede ikke var fiskbare grundet vind, møg og bølger. 

Men der er fisk under land i de tidlige morgentimer, så opsøg pladser med dybt vand og/eller strøm, og sommertrækket er i fuld gang, og så er det bare med at finde nogle fisk, der forhåbentlig vil noget. Fisk gerne til godt op ad formiddagen og særligt, hvis det ikke er badevejr. Jeg kører til Sverige i dag, hvor der planlagt noget laksefiskeri...

Skit fiske Keld

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden