28-06-2015

Lidt fjord og Nordkysten

Har i løbet af ugen aftenfisket i Isefjorden. Fangede flere mindre hornfisk og havde masser af hornfiskehug, men så også flere små ørreder samt nogle målsfisk, som dog var ude for kastehold. I går aftes skulle jeg så mødes med Jens Bang på Nordkysten. Jens kom fra Vestsjælland, hvor han ved dagsfiskeri havde smidt en 50+ fisk. Der var også flere spinnefiskere, som havde fanget godt med fisk mellem 45 og 50 cm om formiddagen. 

På vej mod Nordkysten var jeg i kontakt med Jens over telefonen, men han måtte afbryde samtalen, da han så fisk i overfladen på den plads, hvor vi havde aftalt at mødes. Jeg var derfor spændt på, om der havde været kontakt, da jeg kom frem til strækket. Der havde desværre ikke været kontakt, og jeg sagde til Jens, at vi skulle forsøge os længere nede, da jeg altid fiskede mest der, og det var tilmed et nyt hotspot for Jens, som ellers har fortalt om mig pladsen. Men det er bare et typisk eksempel på, at vi fisker pladserne forskelligt og alligevel fanger fisk, men Jens var glad for at få udvidet territoriet. Der gik ikke længe, inden vi så fisk i overfladen, dog stadig lidt for langt ude. Pludselig var der dog fisk tættere under land, men lidt for langt til højre. Der gik dog ikke længe før, der var en fisk, som viste sig lige mellem os. Jens var hurtigst, og der skulle ikke mange strip til før den sad der, og kort efter kunne Jens lande en blank målsfisk. Herefter døde aktiviteten, og jeg ville lige prøve at fiske mig lidt ind i mørket på en anden plads tæt på, og Jens drog hjemad. Der var dersværre mange garn på den anden plads, men der skulle ikke mange kast til på kanten af revet, før jeg havde en målsfisk på, som jeg dog mistede, da den satte sig i fiolinerne. Fiskede mig tilbage mod bilen men mærkede ikke mere, og jeg kørte hjemad ved halv et tiden.

Se film fra fighten på min Youtube kanel her https://www.youtube.com/watch?v=jt5p5Kkvq38

Tight lines Keld

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden