18-06-2015

Isefjorden nord

Aftenfiskede mandag på en plads med dybt vand i den aller nordligste del af Isefjorden. Det var endnu en aften med masser af vind fra en vest/nordvestlig retning, men jeg kunne lægge en god mængde line ud ved at kaste baglæns. Affiskede de forskellige hotspots på strækket flere gange, men jeg trak en nitte og mærkede eller så overhovedet intet. Snakkede med en lokal, som sagde, at der var fanget flere havørreder for et par dage siden, og makrelfiskeriet havde også været rigtig godt og særlig ved indadgående strøm. Det ustadige sommervejr er med os havørredfiskere og med de lave vandtemperature for årstiden - 14 grader på åben kyst og omkring 16 grader i fjordene, stortrives havørrederne. Så det er bare med at komme afsted, og det gælder både morgen og aften, men også dagsfiskeriet kan overraske på "efterårsagtige" dage, inden sommervarmen forhåbentlig kommer, og det er revene og natten som kalder.

Tight lines Keld

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden