09-06-2015

Lidt bækkere og flot ørred fra Nordkysten

Fiskede fredag først I Havelse å, hvor jeg fik 3 mindre bækørreder. Derefter drog jeg videre til Nordkysten for at tage aftentrækket. Jeg havde fisket revet af en gang uden kontakt men på 2. rondering synes jeg, at fluen gik lidt tungere og kort efter var der fast fisk. Troede egentlig ikke den var særlig stor i starten, men efter et par gode udløb var jeg klar over, at det var en rigtig god junifisk. Efter en god fight kunne jeg håndlande en havørred på 53 cm totalt præget af jagtinstinktet og i super kondition. Jeg mærkede ikke mere på denne dejlige juniaften, men jeg havde også fået, hvad jeg kom efter...

Se film fra fighten på min Youtube kanel her https://www.youtube.com/watch?v=LRz78tbiz3M

Skit fiske Keld

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden