02-06-2015

Lystfiskeri på skoleskemaet

Michael og jeg mødtes med Uffe Clemmesen, som er formand i Rolk og igangsætter af Ørredpatruljen og en ildsjæl af dimisioner. Vi skulle finde tiltag, som vores to projekter kunne være fælles om. Vi havde et fint møde, og da både Michael og jeg skal på kursus i vandpleje under Fishing Zealand til august, kan vi begge derefter undervise i Ørredpatrulje regi. Vi aftale derfor med Uffe, at vi får et stykke af Trekroner bækken, som vi skal restaurere og passe. Derudover skal vi på natfiskeri i Ørsted fiskesø sammen med Ørredpatruljen og andre unge også i Fishing Zealand regi. Derudover ville Uffe arbejde på noget fondssøgning, og så må vi se, om der ikke kommer flere fælles projekter fremadrettet. Men som nævnt før er Roskilde Kommune virkelig langt fremme, og ville ønske Frederikssund Kommune kom med på det momentum. Men mine politiske kontakter har fortalt mig, at Frederikssund nok er med i Fishing Zealand fra 2016. Det er ihvertfald, hvad vækstudvalget har besluttet indtil nu, så stor tak til Tom Lysgaard og Jesper Wittenburg.

Keld Juul

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden