20-05-2015

Isefjorden nord og horndrøn

Har i den forlængede weekend fisket på de nordlige pladser af Isefjorden. Har fået en enkelt målsfisk men set flere ørreder, som lavede delfinhop, men jeg fik ikke mere end den ene. På en anden plads mistede jeg også en lille ørred og fik nogle hornfisk, men jeg synes faktisk ikke, der har været så mange, som der plejer. Jeg har ihvertfald fanget væsentligt færre, og de har ikke været så irriterende som andre år. Ved at fiske morgen aften har jeg undgået den værste hornfiske aktivitet, og min teknik med at fiske dybt og langsomt fungerer stadig fint. Det langstrakte forår med blæst og regn har måske også gjort sit. Lørdag fiskede jeg med Vilma og Sofie, og Vilma udfiskede os alle sammen med 4 flotte hornfisk. Altid sjovt at være med til at sprede lidt lystfisker glæde, og dette på trods af meget utætte waders. Den kommende tid står stadig i horndrønenes tegn, og det er tidlig morgen og aften som gælder, og inden længe er tid for natfiskeri.

Tight lines Keld

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden