01-05-2015

Isefjord nord

Holdt en fridag mandag og fiskede i den nordlige del af Isefjorden. Startede kl. 6.15, men det var først, da solen fik lidt magt, at der skete noget. Jeg fik to i rap og mistede en enkelt. Ikke store fisk, men de fightede godt. Fik herefter fisk spredt hen over dagen, og det endte med 2 mere i hænderne og 2 mistet, så der var pænt gang i den. Undgik de fleste hornfisk ved at fiske dybt og langsomt, men fik et par stykker. Måtte køre hjem grundet meget utætte waders og prøvede efterfølgende et par sydligere pladser dog stadig nord for Orø, men der var ingen gevinst. Om aftenen vendte jeg tilbage til pladsen, hvor jeg var startet om morgenen og havde lidt hornfisk og en enkelt ørred på, men der var klart mindre gang i den. I weekenden skal man forvente et stigende antal hornfisk men mit bud er, at ørrederne stadig er på finnerne om dagen grundet det ustadige forårsvejr.

Tight lines Keld

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden