16-04-2015

Årets første blanklaks i Mörrum

Lige en teaser inden laksepremieren i Vestjylland i morgen. Fik en sms fra min gode ven og kasteguru Sigurd Kramer Hansen, som meget velfortjent i går fik, hvad der nok er den første blanklaks fra Mörrum. Det skal dog lige verificeres ved skælprøver først. Men i mine øjne er det klart en blanklaks af Mörrums bedste stamme, men der er meget prestige i at fange den første, så det er sikkert grunden til den forsigtige udmelding. Men stort tillykke herfra med den fantastisk flotte fisk.

Læs mere her

Skit fiske i det vestjyske Keld

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden