29-03-2015

Isefjord nordøst

Aftenfiskede et par timer på et af mine favorit stræk. Fiskede et langt stykker før der var kontakt på min lilla KJM Worm, og kort efter kunne jeg lande en målsfisk, som jeg hurtigt genudsatte. Havde ellers forventet mere kontakt, for det var rigtig fine forhold. Mødte et par andre fiskere, men de havde heller ikke fået det store. Troede ellers der ville være rift om pladsen grundet Havørred Open konkurrencen, men fik at vide, at der tidligere havde været en del fiskere, og der var landet lidt målsfisk på pladsen. Det bliver spændende at se, hvad der bliver indvejet, inden konkurrencen slutter i morgen kl. 17.00.

Keld Juul

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden