21-03-2015

Lidt nyt fra Isefjorden

Har ikke selv været så meget ude på det seneste og har heller ikke fundet fiskene på trods af, at der var børsteorm. Har fisket på lidt forskellige  pladser nord for Orø på østsiden af fjorden. Den ene dag med Lars og Sigi, men selvom vi affiskede lange stræk og gik med både flue og spin, var der ingen kontakt. Det er de samme meldinger, som jeg får fra mine fiske kontakter. Nogle af dem har dog fundet lidt fisk, men billedet er meget korte hugperioder, og så er det slut igen. Der er dog få, som fanger meget og har bl.a. hørt om fangst af 16 fisk, som alle var fulde af børsteorm. Det samme gør sig gældende på åben kyst se mere her http://www.kalundborgsportsfiskerforening.com/forside/god-dag-pa-kontoret

Til gengæld var Michael Røsher til et møde i Fishing Zealand regi om indsatsen for børn og unge. Her var det tydeligt, at Roskilde var meget langt fremme grundet Ørredpatruljen men også vores tiltag om at bringe lystfiskeri på skoleskemaet som valgfag, blev rigtig godt modtaget. Rigtig spændende at være en del af dette arbejde og dejligt, at vi er så meget på forkant.

Keld Juul

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden