13-03-2015

Nordkysten

En status fra Nordkysten i går, hvor jeg fiskede nogle timer efter arbejde. På første stop mødte jeg Niels Lagergaard, som havde fisket fra kl. 6 til 15 på flere pladser også uden kontakt. Revet så ellers helt perfekt ud på plads nummer to, som jeg besøgte, men selvom jeg gik over det flere gange, hverken så eller mærkede jeg noget. Der var en del fiskere ude, men jeg så heller ikke andre, som havde kontakt, så en rigtig død dag på Nordkysten. Har hørt om lidt spredte fisk fra fjorden, men her er billedet også, at nogle få finde fiskene og har kanonfiskeri, mens andre går forgæves. Men sådan er det ofte i det tidlige foråresfiskeri, indtil vandtemperaturen runder de 8-10 grader, og fiskeriet bliver mere stabilt.

Keld Juul

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden